Opnå certificeringer og overhold standarder med Blanner Compliance

Har din virksomhed brug for en certificering?

1 - certificeringer og standarder

Typer af certificeringer vi rådgiver om

Blanner Compliance hjælper din virksomhed til at opnå certificeringer og overholde standarder. Vi har erfaring med følgende typer af certificeringer og standarder:

  • ISAE 3000 på persondata
  • ISAE 3402
  • D-mærket
  • NIS/NIS2
  • ISO27001 og ISO27701
2- certificeringer og standarder

Readiness-projekter

Vi kalder vores rådgivningsforløb for readiness-projekter, da forløbet består af en række faser, som i sidste ende skal gøre din virksomhed klar til at opnå en certificering. Et projekt tager typisk mellem 1 og 12 måneder alt efter hvilken certificering eller standard, der ønskes opfyldt. Blanner Compliance kan være pennefører på politikker og procedurer og designe interne kontroller, der skal implementeres.

Vi er bindeled mellem din virksomhed og auditør

Med Blanner Compliance som bindeled mellem din virksomhed og auditør, om end auditør er revisor eller et certificeringsorgan, er du sikret den mest ressourceoptimerede certificeringsproces og en projektleder, der har mange års erfaring på begge sider af bordet. Vi har indgående kendskab til standarderne og er bekendt med de typiske faldgruber indenfor hvert område.

Få svar på dine spørgsmål

Vi har svaret på en lang række spørgsmål ingen for GDPR, whistleblowerordningen og erklæringer.

Få tilskud til privat rådgivning

Blanner Compliance er godkendt som rådgiver hos SMV:Digital og kan derfor vælges som rådgiver vedrørende digital sikkerhed, hvis din virksomhed får tilsagn om tilskud.